Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Camp Rock 2: The Final Jam

Camp Rock 2: The Final Jam

04/03/2015 | Flixfilm

Se Camp Rock 2: The Final Jam på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy, Family, Music, Musical, Romance
Instruktør: Paul Hoen
Skuespillere: Demi Lovato, Joe Jonas, Nick Jonas, Kevin Jonas
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: Det udvikler sig til et sandt musikbrag, da en gruppe musikalske børn vender tilbage til lejren og finder ud af, at deres bandmedlemmer er blevet kapret af rivalerne.


Se Camp Rock 2: The Final Jam på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCamp Rock 2: The Final Jam havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Camp Rock 2: The Final Jam ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Camp Rock 2: The Final Jam herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Camp Rock 2: The Final Jam er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Camp Rock 2: The Final Jam stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar