Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Camp Rock 2: The Final Jam

Camp Rock 2: The Final Jam

04/03/2015 | Flixfilm

Camp Rock 2: The Final Jam på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Comedy, Family, Music
Instruktion: Paul Hoen
Skuespillere: Demi Lovato, Joe Jonas, Nick Jonas
Spilletid: 97 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Det udvikler sig til et sandt musikbrag, da en gruppe musikalske børn vender tilbage til lejren og finder ud af, at deres bandmedlemmer er blevet kapret af rivalerne.

Camp Rock 2: The Final Jam havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Camp Rock 2: The Final Jam på YouTube.Se Camp Rock 2: The Final Jam på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Camp Rock 2: The Final Jam ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Camp Rock 2: The Final Jam stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Camp Rock 2: The Final Jam, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Camp Rock 2: The Final Jam er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar