Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Camp Rock

Camp Rock

01/01/2016 | Flixfilm

Se Camp Rock på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Comedy, Family, Music, Musical, Romance
Instruktør: Matthew Diamond
Skuespillere: Demi Lovato, Joe Jonas, Meaghan Martin, Maria Canals-Barrera
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English, Portuguese
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: Til trods for Mitchies stemme og musikalske ambitioner, kan hun kun komme med på den dyre rocklejr, hun så gerne vil med på, ved at arbejde i køkkenet.


Se Camp Rock på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCamp Rock havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Camp Rock ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Camp Rock herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Camp Rock er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Camp Rock stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar