Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Camp Rock

Camp Rock

01/01/2016 | Flixfilm

Se Camp Rock på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Comedy, Family, Music, Musical, Romance
Instruktør: Matthew Diamond
Skuespillere: Demi Lovato, Joe Jonas, Meaghan Martin, Maria Canals-Barrera
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English, Portuguese
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Til trods for Mitchies stemme og musikalske ambitioner, kan hun kun komme med på den dyre rocklejr, hun så gerne vil med på, ved at arbejde i køkkenet.

Camp Rock havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Camp Rock på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Camp Rock ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Camp Rock stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Camp Rock, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Camp Rock er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar