Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Camping

15/12/2020 | Flixfilm

Se Camping på Netflix

Indspilningsår: 1990
Genre: Comedy
Instruktør: Sune Lund-Sørensen
Skuespillere: Søren Pilmark, Per Pallesen, Kirsten Norholt, Rolv Wesenlund
Spilletid: 100 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 3.8

Handling: En bankrøver løslades fra fængslet og opdager, at stedet, hvor han har begravet byttet, nu er en campingplads. Han forsøger at lægge en slagplan for at få fat i pengene.

Camping havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Camping på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Camping ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Camping stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Camping, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Camping er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar