Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Campus Code

Campus Code

15/11/2016 | Flixfilm

Se Campus Code på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Sci-Fi
Instruktør: Cathy Scorsese, Kenneth M. Waddell
Skuespillere: Jack Falahee, Hannah Hodson, Alice Kremelberg, Conor Leslie
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 2.9

Beskrivelse: Fem college-studerende begynder at komme ud for uhyggelige ting, der kan være knyttet til en klike, der er kendt under navnet The Griefers.


Se Campus Code på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCampus Code havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Campus Code ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Campus Code herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Campus Code er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Campus Code stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar