Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Can Alzheimer’s Be Stopped?

Can Alzheimer’s Be Stopped?

11/05/2017 | Ingen kommentarer

Se Can Alzheimer’s Be Stopped? på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Mens lægevidenskaber forsøger at finde nøglen til mysteriet om Alzheimers sygdom, står patienterne i kø til kliniske forsøg i håbet om at finde en kur.


Se Can Alzheimer’s Be Stopped? på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Can Alzheimer’s Be Stopped? havde premiere på Netflix Danmark den 11. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Can Alzheimer’s Be Stopped? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Can Alzheimer’s Be Stopped? herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Can Alzheimer’s Be Stopped? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Can Alzheimer’s Be Stopped? stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar