Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Can You Hear Me?

Can You Hear Me?

02/11/2020 | Flixfilm

Se Can You Hear Me? på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary
Instruktør: Pedro Ballesteros
Skuespillere: Jaume Plensa
Spilletid: 75 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Tre venner i et lavindkomstkvarter finder humor og håb i deres liv, mens de kæmper med dårlige kærester og dysfunktionelle familier.Se Can You Hear Me? på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Can You Hear Me? (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Can You Hear Me? (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Can You Hear Me?:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Can You Hear Me? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Can You Hear Me? (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar