Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Can You Hear Me?

Can You Hear Me?

02/11/2020 | Flixfilm

Can You Hear Me? på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Short, Drama, Mystery
Instruktion: Harj Johal
Skuespillere: Kevin Hughes, Harj Johal, Shan Ullah
Spilletid: 4 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Tre venner i et lavindkomstkvarter finder humor og håb i deres liv, mens de kæmper med dårlige kærester og dysfunktionelle familier.

Can You Hear Me? (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Can You Hear Me? på YouTube.Se Can You Hear Me? på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Can You Hear Me? (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Can You Hear Me? (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Can You Hear Me?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Can You Hear Me? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar