Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Canada’s Worst Driver

Canada’s Worst Driver

25/03/2017 | Flixfilm

Se Canada’s Worst Driver på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Documentary
Instruktør: Fridtjof Kjæreng
Skuespillere: Lars Monsen
Spilletid: 180 min
Land: Norway
Sprog: Norwegian
IMDb-karakter: 8.9

Beskrivelse: Otte chauffører står over for en række udfordringer for at forbedre deres kørefærdigheder, så de ikke får prisen som landets værste chauffør.


Se Canada’s Worst Driver på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCanada’s Worst Driver (Canadas værste chauffører) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Canada’s Worst Driver (Canadas værste chauffører) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Canada’s Worst Driver herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Canada’s Worst Driver (Canadas værste chauffører) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Canada’s Worst Driver (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar