Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Canada’s Worst Driver

25/03/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2005
Genre: Documentary
Instruktør: Fridtjof Kjæreng
Skuespillere: Lars Monsen
Spilletid: 180 min
Land: Norway
Sprog: Norwegian
IMDB-bedømmelse: 8.9

Resumé: Otte chauffører står over for en række udfordringer for at forbedre deres kørefærdigheder, så de ikke får prisen som landets værste chauffør.


Se Canada’s Worst Driver på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Canada’s Worst Driver (Canadas værste chauffører) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Canada’s Worst Driver (Canadas værste chauffører) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Canada’s Worst Driver herunder:Fra premieredatoen (25. marts, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Canada’s Worst Driver (Canadas værste chauffører) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Canada’s Worst Driver (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar