Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Canada’s Worst Handyman

03/10/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2006–
Genre: Drama, History, Sport
Instruktør: N/A
Skuespillere: Mark A. Owen, Sonia Laplante, David Berni, Gabriel Hogan
Spilletid: 2 min
Land: Canada
Sprog: English, Russian, French
IMDB-bedømmelse: 7.9

Resumé: Grupper af landets mest uduelige amatørbyggere tager på Handyman Rehabilitation Centre for at forsøge sig med en række gør-det-selv-projekter.


Se Canada’s Worst Handyman på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Canada’s Worst Handyman (Canadas værste gør-det-selv-folk) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 3. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Canada’s Worst Handyman (Canadas værste gør-det-selv-folk) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Canada’s Worst Handyman herunder:Fra premieredatoen (3. oktober, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Canada’s Worst Handyman (Canadas værste gør-det-selv-folk) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Canada’s Worst Handyman (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar