Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Canada’s Worst Handyman

Canada’s Worst Handyman

03/10/2017 | Flixfilm

Se Canada’s Worst Handyman på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Drama, History, Sport
Instruktør: N/A
Skuespillere: Mark A. Owen, Sonia Laplante, David Berni, Gabriel Hogan
Spilletid: 2 min
Land: Canada
Sprog: English, Russian, French
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Grupper af landets mest uduelige amatørbyggere tager på Handyman Rehabilitation Centre for at forsøge sig med en række gør-det-selv-projekter.

Canada’s Worst Handyman (Canadas værste gør-det-selv-folk) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 3. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Canada’s Worst Handyman på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Canada’s Worst Handyman (Canadas værste gør-det-selv-folk) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Canada’s Worst Handyman (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Canada’s Worst Handyman, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Canada’s Worst Handyman (Canadas værste gør-det-selv-folk) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar