Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Canada’s Worst Handyman

Canada’s Worst Handyman

03/10/2017 | Flixfilm

Canada’s Worst Handyman på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Drama, History, Sport
Instruktion: N/A
Skuespillere: Mark A. Owen, Sonia Laplante, David Berni
Spilletid: 2 min
Land: Canada
Sprog: English, Russian, French
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Grupper af landets mest uduelige amatørbyggere tager på Handyman Rehabilitation Centre for at forsøge sig med en række gør-det-selv-projekter.

Canada’s Worst Handyman (Canadas værste gør-det-selv-folk) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 3. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Canada’s Worst Handyman på YouTube.Se Canada’s Worst Handyman på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Canada’s Worst Handyman (Canadas værste gør-det-selv-folk) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Canada’s Worst Handyman (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Canada’s Worst Handyman, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Canada’s Worst Handyman (Canadas værste gør-det-selv-folk) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar