Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cançó per a tu

Cançó per a tu

25/04/2022 | Flixfilm

Cançó per a tu på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I Catalonien bliver en jurastuderende med drømme inden for musik involveret i et trekantsdrama med to venner, der har helt forskellige politiske overbevisninger.

Cançó per a tu havde premiere på Netflix Danmark den 25. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cançó per a tu på YouTube.Se Cançó per a tu på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Cançó per a tu ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cançó per a tu stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cançó per a tu, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cançó per a tu er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar