Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Candy Jar

Candy Jar

27/04/2018 | Flixfilm

Se Candy Jar på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Ben Shelton
Skuespillere: Jacob Latimore, Sami Gayle, Tom Bergeron, Helen Hunt
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Duellerende debatmestre, der er uenige om stort set alt, stormer frem med ambitiøse planer om at komme ind på deres drømmeuddannelser.


Se Candy Jar på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Candy Jar havde premiere på Netflix Danmark den 27. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Candy Jar ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Candy Jar:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Candy Jar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Candy Jar stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar