Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Candy Online

Candy Online

17/11/2019 | Ingen kommentarer

Se Candy Online på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Efter en garderobefejl går viralt, må en livlig livestreamer kæmpe med at håndtere sine klassekammeraters onde drillerier og den lille by, som hun bor i.


Se Candy Online på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Candy Online (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. november, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Candy Online (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Candy Online herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Candy Online er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Candy Online (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar