Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Candy Online

Candy Online

17/11/2019 | Flixfilm

Se Candy Online på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: N/A
Instruktør: N/A
Skuespillere: Wan-Ru Zhan, Wen-Shan Chen, Cheng-Chun Chung, Yi-Pei He
Spilletid: N/A
Land: Taiwan
Sprog: Chinese
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Efter en garderobefejl går viralt, må en livlig livestreamer kæmpe med at håndtere sine klassekammeraters onde drillerier og den lille by, som hun bor i.Se Candy Online på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Candy Online (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Candy Online (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Candy Online:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Candy Online er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Candy Online (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar