Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Candy Online

Candy Online

17/11/2019 | Flixfilm

Candy Online på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter en garderobefejl går viralt, må en livlig livestreamer kæmpe med at håndtere sine klassekammeraters onde drillerier og den lille by, som hun bor i.

Candy Online (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Candy Online på YouTube.Se Candy Online på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Candy Online (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Candy Online (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Candy Online, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Candy Online er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar