Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Canimals

05/05/2017 | Flixfilm

Se Canimals på Netflix

Indspilningsår: 2011–
Genre: Animation, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: 7 min
Land: South Korea, Spain, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Disse kære dåseformede væsner er født i en automat og dukker op allevegne fyldt med nysgerrighed. Til gengæld elsker de også at skabe et formidabelt kaos.


Se Canimals på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCanimals (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 5. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Canimals (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Canimals herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Canimals er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Canimals (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar