Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Canine Intervention

Canine Intervention

24/02/2021 | Flixfilm

Canine Intervention på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Documentary, Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jasalah Leverette
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Ingen hund, ingen race, ingen adfærd er for svær for Cali K9's Jas Leverette. Følg hundetræneren fra Oakland, mens han arbejder med mange forskellige hunde og ejere.

Canine Intervention (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 24. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Canine Intervention på YouTube.Se Canine Intervention på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Canine Intervention (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Canine Intervention (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Canine Intervention, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Canine Intervention er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar