Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Cannabis

15/12/2016 | Flixfilm

Se Cannabis på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kate Moran, Christophe Paou, Yasin Houicha, Jean-Michel Correia
Spilletid: 312 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Da en stor forsendelse af marihuana bliver stjålet, påvirker det de involverede på alle niveauer af marihuanahandlen mellem Marokko og Europa.


Se Cannabis på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCannabis havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cannabis ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cannabis herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cannabis er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cannabis stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar