Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Cannabis

15/12/2016 | Flixfilm

Cannabis på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kate Moran, Christophe Paou, Yasin Houicha
Spilletid: N/A
Land: France, Spain
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Da en stor forsendelse af marihuana bliver stjålet, påvirker det de involverede på alle niveauer af marihuanahandlen mellem Marokko og Europa.

Cannabis havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cannabis på YouTube.Se Cannabis på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Cannabis ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cannabis stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cannabis, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cannabis er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar