Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Cannes-vinder; Divines på Netflix

Cannes-vinder; Divines på Netflix

13/07/2016 | Flixfilm

divines cannes netflixDivines, en af årets mest kritikerroste og omtalte film på dette års Cannes Film Festival, bliver tilgængelig på Netflix Danmark senere på året. Det skriver Netflix i en pressemeddelelse. Se trailer til Divines nederst i artiklen.

Den franske film, som vandt og tildelte instruktøren Houda Benyamina prisen Caméra d’Or (bedste debutfilm), blev beskrevet som værende “en af de bedste ungdomsfilm, der er lavet i Frankrig indenfor de seneste år,” og fortæller historien om den naive teenager Dounia, der kun har succes og rigdom i hovedet. Hun lever dog i en ghetto nær Paris hvor stoffer og religion er det store omdrejningspunkt og det betyder selvsagt at der er en lang kamp til anerkendelse.

Med hjælp fra hendes bedste ven bliver hun dog sat i forbindelse med en respekteret dealer og narkotikasælger, men da Dounia møder en ung og sanselig danser tager hendes liv sig en overraskende drejning.

Houda Benyaminas instruktørdebut har modtaget fabelagtige anmeldelser af sig og resulterede som sagt i prisen for bedste debutfilm. Også skuespiller Oulaya Amamra er blevet rost for sin rolle som Dounia.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 7 – 2024)

“Selvom vi så Divines før den vandt konkurrencen, blev rost af anmeldere og modtog stående klapsalver i Cannes, kunne vi hurtigt se at her var tale om en ekstraordinær film og derfor købte vi hurtigt rettighederne,” udtaler Ted Sarandos, Chief Content Officer hos Netflix.

Artiklen fortsætter under annoncen

Divines får premiere på Netflix over hele verden senere på året. Det gælder dog ikke i Frankrig hvor filmen ifølge lovgivningen ikke må vises på streamingtjenester før i 2019.
Skriv kommentar