Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cannibal Apocalypse

Cannibal Apocalypse

07/07/2021 | Flixfilm

Cannibal Apocalypse på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da tre krigsveteraner vender tilbage til USA efter Vietnamkrigen, bringer de en virus med sig, som forvandler mennesker til kødhungrende kannibaler.Se Cannibal Apocalypse på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Cannibal Apocalypse havde premiere på Netflix Danmark den 7. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cannibal Apocalypse på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Cannibal Apocalypse ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cannibal Apocalypse stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cannibal Apocalypse, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cannibal Apocalypse er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar