Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cannon Busters

Cannon Busters

16/08/2019 | Flixfilm

Se Cannon Busters på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Animation, Fantasy
Instruktør: Lesean Thomas
Skuespillere: Kenn Michael, Kamali Minter, Stephanie Sheh, Kausar Mohammed
Spilletid: N/A
Land: USA, Japan
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Den udødelige oprører Philly the Kid og hans uforlignelige pink Cadillac følges med en evig glad venskabsdroide på en mission for at finde en forsvundet prins.


Se Cannon Busters på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Cannon Busters (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cannon Busters (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Cannon Busters:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cannon Busters er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cannon Busters (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar