Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cannon Busters

Cannon Busters

16/08/2019 | Flixfilm

Cannon Busters på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Animation, Fantasy
Instruktion: Lesean Thomas
Skuespillere: Stephanie Sheh, Kenny Blank, Kamali Minter
Spilletid: N/A
Land: United States, Japan
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Den udødelige oprører Philly the Kid og hans uforlignelige pink Cadillac følges med en evig glad venskabsdroide på en mission for at finde en forsvundet prins.

Cannon Busters (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cannon Busters på YouTube.Se Cannon Busters på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Cannon Busters (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cannon Busters (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cannon Busters, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cannon Busters er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar