Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cannon Busters

Cannon Busters

16/08/2019 | Ingen kommentarer

Se Cannon Busters på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Animation, Fantasy
Instruktør: Lesean Thomas
Skuespillere: Kenn Michael, Kamali Minter, Stephanie Sheh, Kausar Mohammed
Spilletid: N/A
Land: USA, Japan
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: Den udødelige oprører Philly the Kid og hans uforlignelige pink Cadillac følges med en evig glad venskabsdroide på en mission for at finde en forsvundet prins.


Se Cannon Busters på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Cannon Busters (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cannon Busters (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cannon Busters herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cannon Busters er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cannon Busters (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar