Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Can’t Complain

Can’t Complain

15/05/2020 | Flixfilm

Can’t Complain på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Tre trillingebrødre, opfostret af deres far til at optræde som én person, ender med at forelske sig i samme kvinde, da en af trillingerne søger psykiatrisk hjælp.

Can’t Complain havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Can’t Complain på YouTube.Se Can’t Complain på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Can’t Complain ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Can’t Complain stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Can’t Complain, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Can’t Complain er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar