Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Can’t Hardly Wait

Can’t Hardly Wait

15/08/2014 | Flixfilm

Se Can’t Hardly Wait på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktør: Steven Spielberg
Skuespillere: Leonardo DiCaprio, Tom Hanks, Christopher Walken, Martin Sheen
Spilletid: 141 min
Land: USA, Canada
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: Til en vild fest fejrer nye studenter deres eksamen og overvejer fremtiden – bland dem en forelsket nørd, som lægger an på klassens skønhed.


Se Can’t Hardly Wait på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Can’t Hardly Wait havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Can’t Hardly Wait ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Can’t Hardly Wait:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Can’t Hardly Wait er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Can’t Hardly Wait stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar