Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Can’t Hardly Wait

Can’t Hardly Wait

15/08/2014 | Flixfilm

Se Can’t Hardly Wait på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktion: Steven Spielberg
Skuespillere: Leonardo DiCaprio, Tom Hanks, Christopher Walken
Spilletid: 141 min
Land: United States, Canada
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 8.1

Handling: Til en vild fest fejrer nye studenter deres eksamen og overvejer fremtiden – bland dem en forelsket nørd, som lægger an på klassens skønhed.

Can’t Hardly Wait havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Can’t Hardly Wait på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Can’t Hardly Wait ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Can’t Hardly Wait stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Can’t Hardly Wait, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Can’t Hardly Wait er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar