Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Can’t Help Falling in Love

Can’t Help Falling in Love

20/08/2020 | Flixfilm

Se Can’t Help Falling in Love på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktør: Steven Spielberg
Skuespillere: Leonardo DiCaprio, Tom Hanks, Christopher Walken, Martin Sheen
Spilletid: 141 min
Land: USA, Canada
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: Gab er ivrig efter at blive smedet i Hymens lænker med sin flotte kæreste, men det virkelig syrede problem er, at hun allerede er gift med en fuldstændig fremmed mand.


Se Can’t Help Falling in Love på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Can’t Help Falling in Love havde premiere på Netflix Danmark den 20. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Can’t Help Falling in Love ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Can’t Help Falling in Love:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Can’t Help Falling in Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Can’t Help Falling in Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar