Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Canzone Che Mi Passa Per La Testa (Zum Zum Zum)

Canzone Che Mi Passa Per La Testa (Zum Zum Zum)

22/04/2021 | Flixfilm

Se Canzone Che Mi Passa Per La Testa (Zum Zum Zum) på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Sønnerne af en forsikringsmægler, der elsker musik, tager ekstreme midler i brug for at finde lykken for sig selv og andre med lidt hjælp fra musikkens magt.

Canzone Che Mi Passa Per La Testa (Zum Zum Zum) havde premiere på Netflix Danmark den 22. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Canzone Che Mi Passa Per La Testa (Zum Zum Zum) på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Canzone Che Mi Passa Per La Testa (Zum Zum Zum) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Canzone Che Mi Passa Per La Testa (Zum Zum Zum) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Canzone Che Mi Passa Per La Testa (Zum Zum Zum), samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Canzone Che Mi Passa Per La Testa (Zum Zum Zum) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar