Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Capital C

Capital C

01/09/2015 | Flixfilm

Se Capital C på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary, Drama, News
Instruktør: Timon Birkhofer, Jørg M. Kundinger
Skuespillere: Zach Crain, Brian Fargo, Jackson Robinson
Spilletid: 87 min
Land: Germany, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Tre uafhængige iværksættere bruger det populære nye værktøj, crowdfunding, til at skaffe penge til, at deres drømme kan gå i opfyldelse i den digitale verden.


Se Capital C på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCapital C havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Capital C ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Capital C herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Capital C er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Capital C stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar