Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Capitani

11/02/2021 | Flixfilm

Capitani på Netflix

Produktionsår: 2019–2020
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Luc Schiltz, Sophie Mousel, Claude De Demo
Spilletid: 312 min
Land: Luxembourg
Sprog: Luxembourgish
IMDb-karakter: 6.6

Handling: I en landsby i Luxembourg, hvor alle har hemmeligheder, efterforsker den gnavne kriminalassistent Luc Capitani en 15-årig piges mistænkelige dødsfald.

Capitani (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Capitani på YouTube.Se Capitani på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Capitani (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Capitani (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Capitani, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Capitani er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
2 kommentarer til Capitani

  1. Niels H. - kl. 19:49, 14-02-2021:

    Når jeg tjekker IMDB, står den til 7.2, ikke 8.5 …

  2. susanne - kl. 22:40, 19-02-2021:

    Uspændende, langsommelig og ekstremt kedelig.

Skriv kommentar