Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Captain America: Civil War

Captain America: Civil War

01/09/2016 | Flixfilm

Se Captain America: Civil War på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Anthony Russo, Joe Russo
Skuespillere: Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan
Spilletid: 147 min
Land: USA
Sprog: English, German, Xhosa, Russian, Romanian, Hindi
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: Det er Avengers mod Avengers, da Captain America kæmper for at holde sine superheltevenner uafhængige, men hans ven Iron Man går ind for statslig kontrol.


Se Captain America: Civil War på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCaptain America: Civil War havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Captain America: Civil War ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Captain America: Civil War herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Captain America: Civil War er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Captain America: Civil War stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar