Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Captain America: The First Avenger

Captain America: The First Avenger

01/09/2018 | Flixfilm

Se Captain America: The First Avenger på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Joe Johnston
Skuespillere: Chris Evans, Hayley Atwell, Sebastian Stan, Tommy Lee Jones
Spilletid: 124 min
Land: USA
Sprog: English, Norwegian, French
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Under 2. verdenskrig melder svæklingen Steve Rogers sig til et videnskabeligt forsøg, der gør ham til de allieredes supersoldat, Captain America.

Captain America: The First Avenger havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Captain America: The First Avenger på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Captain America: The First Avenger ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Captain America: The First Avenger stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Captain America: The First Avenger, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Captain America: The First Avenger er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar