Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Captain America: The Winter Soldier

Captain America: The Winter Soldier

01/09/2018 | Flixfilm

Se Captain America: The Winter Soldier på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Anthony Russo, Joe Russo
Skuespillere: Chris Evans, Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson, Robert Redford
Spilletid: 136 min
Land: USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Da en ny dødelig fjende dukker op, forvandler den mere og mere rastløse Steve Rogers sig til Captain America og allierer sig med Black Widow.


Se Captain America: The Winter Soldier på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCaptain America: The Winter Soldier havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Captain America: The Winter Soldier ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Captain America: The Winter Soldier herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Captain America: The Winter Soldier er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Captain America: The Winter Soldier stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar