Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Captain Fall’: En fjollet og naiv skipper bliver syndebuk i ny Netflix-serie for voksne

‘Captain Fall’: En fjollet og naiv skipper bliver syndebuk i ny Netflix-serie for voksne

28/06/2023 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix er klar med en ny animeret komedieserie for voksne: ‘Captain Fall’ om en fjollet og naiv skipper, der bliver hyret til at styre et eksklusivt krydstogtsskib og bliver den perfekte syndebuk i et illegalt smuglernetværk.

Serien er skabt af de norske skabere Jon Iver Helgaker og Jonas Torgersen, der også står bag den absurde komedieserie ‘Norsemen‘, der ligeledes kan streames på Netflix.

Se en trailer til ‘Captain Fall’ nederst i artiklen.

Første sæson, som har premiere den 28. juli, følger den uerfarne, men godhjertet skipper, der uvidende bliver kaptajn på et smuglerskib for et frygteligt internationalt kartel, der bruger ham som syndebuk, hvis myndighederne nogensinde indhenter dem.

Artiklen fortsætter under annoncen

Showet bliver beskrevet som en blanding af ‘The Love Boat’, ‘Ozark’ og ‘The Truman Show’.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix i oktober 2023

Stemmerne i serien leveres af Jason Ritter (‘Matlock’, ‘Accused’, ‘Raising Dion’), Christopher Meloni (‘Law & Order: SVU’), Lesley-Ann Brandt (‘Lucifer’, ‘Spartacus’) og Anthony Carrigan (‘Barry’).

Herudover medvirker Alejandro Edda (‘Narcos: Mexico’), Adam Devine (‘The Out-Laws’, ‘The Righteous Gemstones’, ‘Bumper in Berlin’) og Trond Fausa (‘Oppenheimer’, ‘Norsemen’, ‘Lilyhammer’) i de 10 episoder.

Netflix bestilte animationsserien i 2020 og der lød aftalen på i alt 20 episoder. Vi kan dermed forvente at yderligere 10 afsnit lander på Netflix indenfor nærmeste fremtid.

Se ‘Captain Fall’ på Netflix Danmark fra den 28. juli.




Skriv kommentar