Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Captain Fall

Captain Fall

28/07/2023 | Flixfilm

Captain Fall på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Animation, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jason Ritter, Christopher Meloni, Lesley-Ann Brandt
Spilletid: N/A
Land: United States, Ireland
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: En fjollet og naiv skipper bliver hyret til at styre et eksklusivt krydstogtsskib og bliver den perfekte syndebuk i et illegalt smuglernetværk.Se Captain Fall på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Captain Fall (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Captain Fall på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Captain Fall (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Captain Fall (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Captain Fall, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Captain Fall er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar