Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Captain Fantastic

Captain Fantastic

01/10/2018 | Flixfilm

Se Captain Fantastic på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Matt Ross
Skuespillere: Viggo Mortensen, George MacKay, Samantha Isler, Annalise Basso
Spilletid: 118 min
Land: USA
Sprog: English, Esperanto
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: En far, der opdrager sine børn inde i en skov, begynder at stille spørgsmålstegn ved sine utopiske synspunkter, da et tragisk tab trækker dem tilbage til samfundet.Se Captain Fantastic på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Captain Fantastic havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Captain Fantastic ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Captain Fantastic:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Captain Fantastic er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Captain Fantastic stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar