Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Captain Fantastic

Captain Fantastic

01/10/2018 | Flixfilm

Captain Fantastic på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Matt Ross
Skuespillere: Viggo Mortensen, George MacKay, Samantha Isler
Spilletid: 118 min
Land: United States
Sprog: English, Esperanto, German, Chinese
IMDb-karakter: 7.8

Handling: En far, der opdrager sine børn inde i en skov, begynder at stille spørgsmålstegn ved sine utopiske synspunkter, da et tragisk tab trækker dem tilbage til samfundet.

Captain Fantastic havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Captain Fantastic på YouTube.Se Captain Fantastic på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Captain Fantastic ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Captain Fantastic stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Captain Fantastic, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Captain Fantastic er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar