Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Captain Phillips

Captain Phillips

01/07/2018 | Flixfilm

Se Captain Phillips på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Biography, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Paul Greengrass
Skuespillere: Tom Hanks, Catherine Keener, Barkhad Abdi, Barkhad Abdirahman
Spilletid: 134 min
Land: USA
Sprog: English, Somali
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: Fire somaliske pirater kaprer et fragtskib og tager kaptajnen som gidsel, hvilket baner vejen for en eksplosiv konfrontation med den amerikanske flåde.


Se Captain Phillips på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCaptain Phillips havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Captain Phillips ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Captain Phillips herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Captain Phillips er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Captain Phillips stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar