Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Captain Phillips

Captain Phillips

01/06/2023 | Flixfilm

Captain Phillips på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Action, Biography, Crime
Instruktion: Paul Greengrass
Skuespillere: Tom Hanks, Barkhad Abdi, Barkhad Abdirahman
Spilletid: 134 min
Land: United States
Sprog: English, Somali
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Fire somaliske pirater kaprer et fragtskib og tager kaptajnen som gidsel, hvilket baner vejen for en eksplosiv konfrontation med den amerikanske flåde.Se Captain Phillips på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Captain Phillips havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Captain Phillips på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Captain Phillips ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Captain Phillips stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Captain Phillips, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Captain Phillips er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar