Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Captain Phillips

Captain Phillips

01/07/2018 | Ingen kommentarer

Se Captain Phillips på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Biography, Drama, Thriller
Instruktør: Paul Greengrass
Skuespillere: Tom Hanks, Catherine Keener, Barkhad Abdi, Barkhad Abdirahman
Spilletid: 134 min
Land: USA
Sprog: English, Somali
IMDb-karakter: 7.8

Resumé: Fire somaliske pirater kaprer et fragtskib og tager kaptajnen som gidsel, hvilket baner vejen for en eksplosiv konfrontation med den amerikanske flåde.


Se Captain Phillips på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Captain Phillips havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Captain Phillips ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Captain Phillips herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Captain Phillips er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Captain Phillips stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar