Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Captain Underpants Epic Choice-o-Rama

Captain Underpants Epic Choice-o-Rama

11/02/2020 | Flixfilm

Captain Underpants Epic Choice-o-Rama på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Animation, Short, Action
Instruktion: Todd Grimes
Skuespillere: Nat Faxon, Jay Gragnani, Ramone Hamilton
Spilletid: 37 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: I denne interaktive special får Otto og Jimmy brug for din beslutningsdygtighed for at forhindre Knold i at sprænge deres elskede træhule i stumper og stykker.

Captain Underpants Epic Choice-o-Rama (Det legendariske Kaptajn Underhyler vælg-o-rama) havde premiere på Netflix Danmark den 11. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Captain Underpants Epic Choice-o-Rama på YouTube.Se Captain Underpants Epic Choice-o-Rama på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Captain Underpants Epic Choice-o-Rama (Det legendariske Kaptajn Underhyler vælg-o-rama) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Captain Underpants Epic Choice-o-Rama stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Captain Underpants Epic Choice-o-Rama, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Captain Underpants Epic Choice-o-Rama (Det legendariske Kaptajn Underhyler vælg-o-rama) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar