Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Captain Underpants Epic Choice-o-Rama

Captain Underpants Epic Choice-o-Rama

11/02/2020 | Flixfilm

Se Captain Underpants Epic Choice-o-Rama på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Animation
Instruktør: N/A
Skuespillere: Nat Faxon, Jay Gragnani, Ramone Hamilton
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: I denne interaktive special får Otto og Jimmy brug for din beslutningsdygtighed for at forhindre Knold i at sprænge deres elskede træhule i stumper og stykker.


Se Captain Underpants Epic Choice-o-Rama på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCaptain Underpants Epic Choice-o-Rama (Det legendariske Kaptajn Underhyler vælg-o-rama) havde premiere på Netflix Danmark den 11. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Captain Underpants Epic Choice-o-Rama (Det legendariske Kaptajn Underhyler vælg-o-rama) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Captain Underpants Epic Choice-o-Rama herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Captain Underpants Epic Choice-o-Rama (Det legendariske Kaptajn Underhyler vælg-o-rama) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Captain Underpants Epic Choice-o-Rama stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar