Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Captain Underpants Mega Blissmas

Captain Underpants Mega Blissmas

04/12/2020 | Flixfilm

Se Captain Underpants Mega Blissmas på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Animation, Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Nat Faxon, Jay Gragnani, Ramone Hamilton, Johnathan Sturgess
Spilletid: 45 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Julen bliver mærkelig – altså VIRKELIG mærkelig – da Jimmy og Otto rejser tilbage i tiden for at justere lidt på juletraditionerne.

Captain Underpants Mega Blissmas (Kaptajn Underhylers megaseje cooletid) havde premiere på Netflix Danmark den 4. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Captain Underpants Mega Blissmas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Captain Underpants Mega Blissmas (Kaptajn Underhylers megaseje cooletid) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Captain Underpants Mega Blissmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Captain Underpants Mega Blissmas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Captain Underpants Mega Blissmas (Kaptajn Underhylers megaseje cooletid) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar