Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Captain Underpants: The First Epic Movie

Captain Underpants: The First Epic Movie

23/06/2019 | Flixfilm

Se Captain Underpants: The First Epic Movie på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Animation, Action, Comedy, Family
Instruktør: David Soren
Skuespillere: Kevin Hart, Ed Helms, Nick Kroll, Thomas Middleditch
Spilletid: 89 min
Land: USA, Canada, France, UK, India
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Spøgefuglene fra fjerde klasse, George og Harold, hypnotiserer deres inspektør til at tro, at han er en undebukseklædt superhelt.

Captain Underpants: The First Epic Movie (Filmen om Kaptajn Underhyler) havde premiere på Netflix Danmark den 23. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Captain Underpants: The First Epic Movie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Captain Underpants: The First Epic Movie (Filmen om Kaptajn Underhyler) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Captain Underpants: The First Epic Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Captain Underpants: The First Epic Movie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Captain Underpants: The First Epic Movie (Filmen om Kaptajn Underhyler) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Captain Underpants: The First Epic Movie

  1. Selma Hillebrandt Andersen - kl. 15:24, 03-08-2019:

    Den er fed. Jeg skulle høre fra mine to søskende om der ikke bliver lavet en toere af den

    Skriv kommentar