Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Captain Underpants: The First Epic Movie

Captain Underpants: The First Epic Movie

16/11/2022 | Flixfilm

Captain Underpants: The First Epic Movie på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: David Soren
Skuespillere: Kevin Hart, Thomas Middleditch, Ed Helms
Spilletid: 89 min
Land: United States
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Spøgefuglene fra fjerde klasse, George og Harold, hypnotiserer deres inspektør til at tro, at han er en undebukseklædt superhelt.Se Captain Underpants: The First Epic Movie på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Captain Underpants: The First Epic Movie (Filmen om Kaptajn Underhyler) havde premiere på Netflix Danmark den 16. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Captain Underpants: The First Epic Movie på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Captain Underpants: The First Epic Movie (Filmen om Kaptajn Underhyler) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Captain Underpants: The First Epic Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Captain Underpants: The First Epic Movie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Captain Underpants: The First Epic Movie (Filmen om Kaptajn Underhyler) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Captain Underpants: The First Epic Movie

  1. Selma Hillebrandt Andersen - kl. 15:24, 03-08-2019:

    Den er fed. Jeg skulle høre fra mine to søskende om der ikke bliver lavet en toere af den

Skriv kommentar