Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Captains Courageous

Captains Courageous

07/12/2018 | Flixfilm

Se Captains Courageous på Netflix

Indspilningsår: 1937
Genre: Adventure, Drama, Family
Instruktør: Victor Fleming
Skuespillere: Freddie Bartholomew, Spencer Tracy, Lionel Barrymore, Melvyn Douglas
Spilletid: 117 min
Land: USA
Sprog: English, Portuguese
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Der venter den forkælede Harvey Cheyne Jr. nogle hårde livserfaringer, da han bliver samlet op af en fiskerbåd efter at være faldet over bord fra en luksusliner.Se Captains Courageous på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Captains Courageous havde premiere på Netflix Danmark den 7. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Captains Courageous ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Captains Courageous er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Captains Courageous stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar