Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Captains

27/10/2022 | Flixfilm

Captains på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Sport
Instruktion: N/A
Skuespillere: Luka Modric, Paulo Coelho, Cedella Marley
Spilletid: N/A
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Fra knuste drømme til triumf. Denne dokumentarserie følger seks fodboldanførere og deres hold i kampen om at kvalificere sig til VM i fodbold i 2022.Se Captains på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Captains (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Captains på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Captains (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Captains (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Captains, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Captains er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar