Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Captive for 18 Years: The Jaycee Lee Story

Captive for 18 Years: The Jaycee Lee Story

25/03/2017 | Flixfilm

Se Captive for 18 Years: The Jaycee Lee Story på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Jaycee Dugard blev kidnappet som 11-årig og holdt fanget af en dømt sexforbryder og hans kone i 18 gruopvækkende år. Hun slap fri i live, men bliver aldrig den samme.


Se Captive for 18 Years: The Jaycee Lee Story på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCaptive for 18 Years: The Jaycee Lee Story havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Captive for 18 Years: The Jaycee Lee Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Captive for 18 Years: The Jaycee Lee Story herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Captive for 18 Years: The Jaycee Lee Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Captive for 18 Years: The Jaycee Lee Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar