Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Captive for 18 Years: The Jaycee Lee Story

Captive for 18 Years: The Jaycee Lee Story

25/03/2017 | Ingen kommentarer

Se Captive for 18 Years: The Jaycee Lee Story på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Jaycee Dugard blev kidnappet som 11-årig og holdt fanget af en dømt sexforbryder og hans kone i 18 gruopvækkende år. Hun slap fri i live, men bliver aldrig den samme.


Se Captive for 18 Years: The Jaycee Lee Story på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Captive for 18 Years: The Jaycee Lee Story havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Captive for 18 Years: The Jaycee Lee Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Captive for 18 Years: The Jaycee Lee Story herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Captive for 18 Years: The Jaycee Lee Story er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Captive for 18 Years: The Jaycee Lee Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar