Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Captive for 18 Years: The Jaycee Lee Story

25/03/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Jaycee Dugard blev kidnappet som 11-årig og holdt fanget af en dømt sexforbryder og hans kone i 18 gruopvækkende år. Hun slap fri i live, men bliver aldrig den samme.


Se Captive for 18 Years: The Jaycee Lee Story på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Captive for 18 Years: The Jaycee Lee Story havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Captive for 18 Years: The Jaycee Lee Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Captive for 18 Years: The Jaycee Lee Story herunder:Fra premieredatoen (25. marts, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Captive for 18 Years: The Jaycee Lee Story er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Captive for 18 Years: The Jaycee Lee Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar