Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Captive; Nervepirrende true crime drama om kidnapning

Captive; Nervepirrende true crime drama om kidnapning

12/11/2016 | Flixfilm

captive-fanget-kidnapning-netflixStreamingtjenesten Netflix oplevede sidste år overvældende succes med dokumentar-serien Making a Muderer, som hurtigt kom på alles læber og satte gang i gætterierne om Steven Averys skyld/uskyld.

Nu vender Netflix imidlertid tilbage med mere true crime drama med den nye doku-serie; Captive fra den anmelderroste Doug Liman (The Bourne Identity, Edge of Tomorrow).

Captive får premiere på Netflix Danmark 9. december. Se traileren nederst.

Denne medrivende serie viser gidseldramaer fra hele verden, giver indblik i nervepirrende gidselforhandlinger og anspændte situationer, hvor det handler om liv og død. Ofre, forhandlere og kidnappere fortæller, hvad det vil sige at være fanget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skaberne af Captive har fået privilegeret adgang til de mest udfordrende gidselforhandlinger i vor tid – fra de højeste profilerede sager til dem, holdt skjult fra offentligheden – og afslører hvordan gidseltagning og forhandlinger om frigivelse, har udviklet sig til at være en eskalerende international tendens.

LÆS OGSÅ   'Stranger Things'-skabere og Spielberg kaster sig over Stephen Kings 'The Talisman'

Serien på 8 episoder ser på en lang række situationer fra alle involveredes synspunkt: ofrene og deres familier derhjemme, de erfarne forhandlere, erhvervsledere, embedsmænd og kidnapperne selv.

Captive produceres endvidere af Oscar-vinder Simon Chinn (Man on Wire, Searching For Sugar Man) og Emmy-vinder Jonathan Chinn (Atari: Game Over).

“Kidnapning er et problem som mange mennesker er bekendte med, men foruden dem som er direkte involveret, så er der ikke rigtig nogen, der ved noget om det”, udtaler Simon Chinn og Jonathan Chinn. “Hver episode af Captive vil afspejle de spændinger, der opstår når liv og død er involveret, men også afsløre kompleksiteten i enhver gidseltagning.”

True crime-serien Captive får premiere på Netflix over hele verden den 9. december.    Skriv kommentar