Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Captive

09/12/2016 | Flixfilm

Se Captive på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Jerry Jameson
Skuespillere: Elle Graham, Kate Mara, Claudia Church, Gina Stewart
Spilletid: 97 min
Land: Mexico, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: Denne dokumentarserie genskaber historiens mest indviklede og højspændte gidselforhandlinger, når ofre for kidnapning fortæller om deres frygtelige oplevelser.


Se Captive på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCaptive havde premiere på Netflix Danmark den 9. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Captive ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Captive herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Captive er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Captive stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar