Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Capture the Flag

Capture the Flag

30/09/2017 | Flixfilm

Se Capture the Flag på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Sci-Fi
Instruktør: Enrique Gato
Skuespillere: Dani Rovira, Michelle Jenner, Carme Calvell, Javier Balas
Spilletid: 94 min
Land: Spain, USA
Sprog: Spanish, Catalan, English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: En dreng, der er søn og barnebarn af astronauter, går ind i familiefaget og tager på en mission for at redde månen fra en grådig millionær.


Se Capture the Flag på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCapture the Flag (Først til månen) havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Capture the Flag (Først til månen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Capture the Flag herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Capture the Flag (Først til månen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Capture the Flag stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar