Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Capture the Flag

Capture the Flag

30/09/2017 | Ingen kommentarer

Se Capture the Flag på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Sci-Fi
Instruktør: Enrique Gato
Skuespillere: Dani Rovira, Michelle Jenner, Carme Calvell, Javier Balas
Spilletid: 94 min
Land: Spain, USA
Sprog: Spanish, Catalan, English
IMDb-karakter: 5.9

Resumé: En dreng, der er søn og barnebarn af astronauter, går ind i familiefaget og tager på en mission for at redde månen fra en grådig millionær.


Se Capture the Flag på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Capture the Flag (Først til månen) havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Capture the Flag (Først til månen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Capture the Flag herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Capture the Flag (Først til månen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Capture the Flag stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar