Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Capturing the Killer Nurse

Capturing the Killer Nurse

11/11/2022 | Flixfilm

Capturing the Killer Nurse på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: Tim Travers Hawkins
Skuespillere: Amy Loughren, Charles Cullen
Spilletid: 94 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Denne dokumentarfilm afslører, hvordan efterforskerne beviste, at sygeplejersken Charles Cullen dræbte sine patienter – og hvor tæt han var på at slippe af sted med det.

Capturing the Killer Nurse havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Capturing the Killer Nurse på YouTube.Se Capturing the Killer Nurse på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Capturing the Killer Nurse ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Capturing the Killer Nurse stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Capturing the Killer Nurse, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Capturing the Killer Nurse er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar