Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Car Masters: Rust to Riches

Car Masters: Rust to Riches

27/03/2020 | Flixfilm

Se Car Masters: Rust to Riches på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Constance Nunes, Shawn Pilot, Michael 'Caveman' Pyle, Tony Quinones
Spilletid: 40 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 8.9

Beskrivelse: Det farverige team fra Gotham Garage syner en blandet samling af biler og trucks og handler sig til et exceptionelt eksemplar, som de kan sælge for en større sum penge.


Se Car Masters: Rust to Riches på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCar Masters: Rust to Riches (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 27. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Car Masters: Rust to Riches (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Car Masters: Rust to Riches herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Car Masters: Rust to Riches er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Car Masters: Rust to Riches (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar