Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Car Masters: Rust to Riches

Car Masters: Rust to Riches

14/09/2018 | Ingen kommentarer

Se Car Masters: Rust to Riches på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Constance Nunes, Shawn Pilot, Michael Caveman Pyle, Tony Quinones
Spilletid: 40 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 8.7

Resumé: Det farverige team fra Gotham Garage syner en blandet samling af biler og trucks og handler sig til et exceptionelt eksemplar, som de kan sælge for en større sum penge.


Se Car Masters: Rust to Riches på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Car Masters: Rust to Riches (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Car Masters: Rust to Riches (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Car Masters: Rust to Riches herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Car Masters: Rust to Riches er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Car Masters: Rust to Riches (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar