Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Car Masters: Rust to Riches

Car Masters: Rust to Riches

27/07/2022 | Flixfilm

Car Masters: Rust to Riches på Netflix

Produktionsår: 2018–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Constance Nunes, Tony Quinones, Mark Towle
Spilletid: 40 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Handling: Det farverige team fra Gotham Garage syner en blandet samling af biler og trucks og handler sig til et exceptionelt eksemplar, som de kan sælge for en større sum penge.

Car Masters: Rust to Riches (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 27. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Car Masters: Rust to Riches på YouTube.Se Car Masters: Rust to Riches på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Car Masters: Rust to Riches (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Car Masters: Rust to Riches (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Car Masters: Rust to Riches, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Car Masters: Rust to Riches er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar