Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Car Trouble

Car Trouble

08/10/2022 | Flixfilm

Car Trouble på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da en mand bekæmper sin midtvejskrise ved at købe en splinterny Jaguar, mildner hans kone sin kedsomhed ved at kissemisse med bilsælgeren.Se Car Trouble på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Car Trouble havde premiere på Netflix Danmark den 8. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Car Trouble på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Car Trouble ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Car Trouble stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Car Trouble, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Car Trouble er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar