Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cara Sposa

Cara Sposa

05/06/2021 | Flixfilm

Se Cara Sposa på Netflix

Produktionsår: 1977
Genre: Comedy
Instruktion: Pasquale Festa Campanile
Skuespillere: Johnny Dorelli, Agostina Belli, Lina Volonghi
Spilletid: 107 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Efter et fængselsophold opdager en tyv, at hans kone og søn har genopbygget deres liv uden ham, så han søsætter en plan, der skal vinde dem tilbage.

Cara Sposa havde premiere på Netflix Danmark den 5. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Cara Sposa på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Cara Sposa ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cara Sposa stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cara Sposa, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cara Sposa er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar