Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Carandiru

Carandiru

05/04/2017 | Flixfilm

Se Carandiru på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Drama, Crime
Instruktør: Hector Babenco
Skuespillere: Luiz Carlos Vasconcelos, Milton Gonçalves, Ivan de Almeida, Ailton Graça
Spilletid: 145 min
Land: Brazil, Argentina, Italy
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: En læge kommer i kontakt med fangerne i det særdeles overfyldte fængsel, São Paulo House of Detention. Men fjendtlighederne koger over og fører til oprør.


Se Carandiru på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCarandiru havde premiere på Netflix Danmark den 5. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Carandiru ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Carandiru herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Carandiru er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Carandiru stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar