Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Carbon

01/09/2018 | Flixfilm

Se Carbon på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Adventure, Thriller
Instruktør: Venu Gopalan
Skuespillere: Fahadh Faasil, Mamta Mohandas, Manikandan R. Achari, Chethan Jayalal
Spilletid: 146 min
Land: India
Sprog: Malayalam
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: En mindre erhvervsdrivende er ved at miste sin forretning og finder på et fupnummer med CO2-afgift, som hvirvler ham ind i et spind af gangstere, intriger og mord.


Se Carbon på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCarbon havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Carbon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Carbon herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Carbon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Carbon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar