Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cardboard Gangsters

Cardboard Gangsters

15/09/2018 | Ingen kommentarer

Se Cardboard Gangsters på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Crime, Drama
Instruktør: Mark O'Connor
Skuespillere: John Connors, Fionn Walton, Kierston Wareing, Jimmy Smallhorne
Spilletid: 92 min
Land: Ireland
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: En mindre narkohandler beslutter sig for at stige i graderne inden for illegal narkohandel i Darndale i Dublin. Det bringer ham og hans slæng ind på en voldelig bane.


Se Cardboard Gangsters på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Cardboard Gangsters havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cardboard Gangsters ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cardboard Gangsters herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cardboard Gangsters er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cardboard Gangsters stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar