Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cardboard Gangsters

Cardboard Gangsters

15/09/2018 | Flixfilm

Se Cardboard Gangsters på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Crime, Drama
Instruktør: Mark O'Connor
Skuespillere: John Connors, Fionn Walton, Kierston Wareing, Jimmy Smallhorne
Spilletid: 92 min
Land: Ireland
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En mindre narkohandler beslutter sig for at stige i graderne inden for illegal narkohandel i Darndale i Dublin. Det bringer ham og hans slæng ind på en voldelig bane.

Cardboard Gangsters havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Cardboard Gangsters på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Cardboard Gangsters ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cardboard Gangsters stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cardboard Gangsters, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cardboard Gangsters er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar