Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cardcaptor Sakura

Cardcaptor Sakura

01/07/2019 | Flixfilm

Se Cardcaptor Sakura på Netflix

Indspilningsår: 1998–2000
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Drama, Fantasy, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sakura Tange, Huyen Chi, Andrea Kwan, Junko Iwao
Spilletid: 30 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Da en ung pige bryder seglet på en tryllebog og dermed frigiver ånderne på kortene indeni, må hun forvandle sig til en Kortfinder og få dem tilbage igen.


Se Cardcaptor Sakura på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCardcaptor Sakura (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cardcaptor Sakura (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cardcaptor Sakura herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cardcaptor Sakura er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cardcaptor Sakura (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar