Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cardcaptor Sakura

Cardcaptor Sakura

01/07/2019 | Ingen kommentarer

Se Cardcaptor Sakura på Netflix

Indspilningsår: 1998–2000
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Drama, Fantasy, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sakura Tange, Andrea Kwan, Junko Iwao, Aya Hisakawa
Spilletid: 30 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 8.0

Resumé: Da en ung pige bryder seglet på en tryllebog og dermed frigiver ånderne på kortene indeni, må hun forvandle sig til en Kortfinder og få dem tilbage igen.


Se Cardcaptor Sakura på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Cardcaptor Sakura (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cardcaptor Sakura (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cardcaptor Sakura herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cardcaptor Sakura er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cardcaptor Sakura (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar