Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cardcaptor Sakura

Cardcaptor Sakura

01/07/2019 | Flixfilm

Cardcaptor Sakura på Netflix

Produktionsår: 1998–2000
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Sakura Tange, Matt Hill, Sam Vincent
Spilletid: 30 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Da en ung pige bryder seglet på en tryllebog og dermed frigiver ånderne på kortene indeni, må hun forvandle sig til en Kortfinder og få dem tilbage igen.Se Cardcaptor Sakura på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Cardcaptor Sakura (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cardcaptor Sakura på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Cardcaptor Sakura (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cardcaptor Sakura (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cardcaptor Sakura, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cardcaptor Sakura er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar