Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Care Bears & Cousins – New Year’s Eve Countdown

Care Bears & Cousins – New Year’s Eve Countdown

29/12/2015 | Flixfilm

Care Bears & Cousins – New Year’s Eve Countdown på Netflix

Produktionsår: 1985
Genre: Animation, Adventure, Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jayne Eastwood, Janet-Laine Green, Luba Goy
Spilletid: 22 min
Land: United States, Japan
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Fejr nytår, når du vil, med Krammebjørnene og deres kusiner og fætre! De samles i Deleskuret for at tælle ned til 2016.

Care Bears & Cousins – New Year’s Eve Countdown havde premiere på Netflix Danmark den 29. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Care Bears & Cousins – New Year’s Eve Countdown på YouTube.Se Care Bears & Cousins – New Year’s Eve Countdown på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Care Bears & Cousins – New Year’s Eve Countdown ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Care Bears & Cousins – New Year’s Eve Countdown stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Care Bears & Cousins – New Year’s Eve Countdown, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Care Bears & Cousins – New Year’s Eve Countdown er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar