Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Care Bears & Cousins – New Year’s Eve Countdown

Care Bears & Cousins – New Year’s Eve Countdown

29/12/2015 | Flixfilm

Se Care Bears & Cousins – New Year’s Eve Countdown på Netflix

Indspilningsår: 1985–2006
Genre: Animation, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Dan Hennessey, Bob Dermer, Luba Goy, Melleny Melody
Spilletid: 30 min
Land: USA, Canada
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Fejr nytår, når du vil, med Krammebjørnene og deres kusiner og fætre! De samles i Deleskuret for at tælle ned til 2016.


Se Care Bears & Cousins – New Year’s Eve Countdown på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCare Bears & Cousins – New Year’s Eve Countdown havde premiere på Netflix Danmark den 29. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Care Bears & Cousins – New Year’s Eve Countdown ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Care Bears & Cousins – New Year’s Eve Countdown herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Care Bears & Cousins – New Year’s Eve Countdown er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Care Bears & Cousins – New Year’s Eve Countdown stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar