Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Care Bears & Cousins

Care Bears & Cousins

05/02/2016 | Flixfilm

Se Care Bears & Cousins på Netflix

Indspilningsår: 1985
Genre: Animation, Adventure, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jayne Eastwood, Janet-Laine Green, Luba Goy, Eva Almos
Spilletid: 22 min
Land: USA, Japan
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Hele den knuselskelige flok er tilbage med historier om at tænke på andre end sig selv. Og denne gang har de taget deres kusiner og fætre med!

Care Bears & Cousins havde premiere på Netflix Danmark den 5. februar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Care Bears & Cousins på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Care Bears & Cousins ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Care Bears & Cousins stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Care Bears & Cousins, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Care Bears & Cousins er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar