Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Care Bears & Cousins

Care Bears & Cousins

05/02/2016 | Flixfilm

Se Care Bears & Cousins på Netflix

Indspilningsår: 1985–2006
Genre: Animation, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Dan Hennessey, Bob Dermer, Luba Goy, Melleny Melody
Spilletid: 30 min
Land: USA, Canada
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Hele den knuselskelige flok er tilbage med historier om at tænke på andre end sig selv. Og denne gang har de taget deres kusiner og fætre med!


Se Care Bears & Cousins på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCare Bears & Cousins havde premiere på Netflix Danmark den 5. februar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Care Bears & Cousins ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Care Bears & Cousins herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Care Bears & Cousins er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Care Bears & Cousins stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar