Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Care Bears: Journey to Joke-a-Lot

Care Bears: Journey to Joke-a-Lot

01/05/2014 | Flixfilm

Se Care Bears: Journey to Joke-a-Lot på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Animation, Comedy, Family, Fantasy, Musical
Instruktør: Mike Fallows
Skuespillere: Julie Lemieux, Stevie Vallance, Andrew Sabiston, Susan Roman
Spilletid: 80 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.9

Beskrivelse: Da Funshine Bear tager en tur til det spøjse land Joke-a-Lot, får han en alvorlig lærestreg: Venskab er ikke noget, man spøger med.


Se Care Bears: Journey to Joke-a-Lot på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCare Bears: Journey to Joke-a-Lot havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Care Bears: Journey to Joke-a-Lot ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Care Bears: Journey to Joke-a-Lot herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Care Bears: Journey to Joke-a-Lot er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Care Bears: Journey to Joke-a-Lot stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar